星漣海 Seanorama Cover

SEANORAMA

星漣海 Seanorama Design Floor Plan

In the design project of Seanorama, sharing is an important concept that Danny aims to create an open, inclusive, and comfortable shared space for family members to meet their needs while also having their own private spaces. To achieve this goal, Danny chose a simple and natural design style that emphasizes natural light and an open sense of space.

In the living room design, the designer used large floor-to-ceiling windows to connect the indoor space with the outdoor scenery, enhancing the interaction between the interior and exterior while providing ample natural light and creating a bright and open atmosphere. Additionally, the windows provide natural ventilation, promoting fresh air and improving the quality of life for residents. All design elements were carefully selected to maximize the space’s efficiency and comfort.

To ensure privacy for each family member in the shared space of the Seanorama project, the designer incorporated several design elements. Firstly, the bedrooms were designed to be separate spaces, each with their own private reading and storage area, providing a personal retreat for family members. Secondly, the designer used sliding doors and curtains to create flexible partitions between the shared and private areas, allowing family members to control their level of privacy. Lastly, the designer used a simple and natural color palette and design style to create a cohesive and harmonious aesthetic throughout the space, while still allowing each family member to express their individuality through personal touches and decor.