匯景花園 Sceneway Garden Cover

SCENEWAY GARDEN

匯景花園 Sceneway Garden Design Floor Plan

Sceneway Garden located in the Lam Tin, this double-unit apartment features a simple Japanese style design. The entire design is characterized by simplicity, naturalness, and comfort. In the interior design, Danny used many design elements with a Japanese style, while also incorporating modern design methods, such as modern lighting, furniture, and materials. The color scheme is based on light gray cement walls paired with wooden floors and wooden furniture, creating a natural, harmonious, and warm atmosphere.

In the space planning of the Sceneway Garden, Danny fully considered the needs of the homeowner and their family, creating a practical and comfortable living space for them. For example, in the dining room, a food preparation area and cup holder were added to increase the available space for the kitchen and dining room. This allows the homeowner to easily prepare meals and entertain guests in the dining room. At the same time, Danny also installed many storage spaces and cabinets in the unit, making it convenient for residents to store their belongings.

In addition to the simple Japanese style design, the apartment also incorporates modern design elements such as sleek and clean lines, contemporary lighting fixtures, and modern furniture. The combination of these elements creates a minimalist and sophisticated feel throughout the space.

To maximize the use of the available space, Danny added many built-in storage spaces and cabinets throughout the apartment. This includes storage solutions in the kitchen, bedrooms, and living areas, as well as custom-designed shelving units for displaying decorative items.

Radha chandan beauty face pack 100% honest review.