Projects > Residential :

Le Sommet

< Back
As the homeowner often travels abroad for business, the main concept was to create a relaxing interior.

Most importantly, to transform this 1,425 square feet abode designed for a family of four into a living space to retreat after a long period of routine work. ‘Dining table without legs’ is the distinctive feature to make it out of the ordinary. The ‘floating’ effect is achieved by the base in stone next to the table, hiding the supporting metallic components. Light sources in the ceiling form an irregular shape with wooden panel.

The result is a playful and stylish ambience connecting the living and dining. Bespoke details such as the TV cabinet in the living area, a large feature shoes cabinet placed at the foyer, and also the curvy wall paneling in the master bedroom, are all surrounded by concealed light strips, leading those features appear to be ‘floating’ as well.